Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven, klik dan hier.

Gabberweek
Gabberweekjournaal_

Gabberweek Journaal

Elke dag zijn er verslaggevers van de Gabberweekpers op stap om foto’s te maken en stukjes te schrijven. Ook wordt er gefilmd bij de activiteiten. Kent u iemand die geïnteresseerd is in de nieuwsbrief? Geef het aan via info@gabberweek.nl.
Ook wordt er elke dag een journaal gemaakt, dat kunt u zien in de nieuwsbrief van de Gabberweek, maar ook op Facebook en YouTube.

Het journaal van woensdag vind je hier

Copy_of_tussenregel
Dsc01257

Bakkerij Jos Rood

Bij de bakkerij van Jos Rood startten de Gabbers al op tijd vanochtend. De bakker gaf uitleg over de verschillende broden, ovens en koeken aan de gezinnen. Ook de pers werd nog getrakteerd op een heerlijke doos koeken. Een gezellige, informatieve en vooral lekkere ochtend dus!

Copy_of_tussenregel
Img_0053

Hip-hop

Vanochtend om 10 uur begonnen 7 kinderen vol energie met het leren van een hele gave hiphopdans. Onder begeleiding van een ervaren danslerares werden er verschillende moves aangeleerd. Tijdens de warming-up werden de eerste danspasjes geleerd die ook terugkwamen in de einddans. De dans werd gedaan op een echt hiphoplied zodat de kinderen helemaal in de sfeer kwamen.

Copy_of_tussenregel
Img_20190220_091745

Jumpcity

Salto’s, radslagen, handstanden, noem het maar op. Het werd allemaal gedaan tijdens de sportieve activiteit bij Jumpcity in Heerhugowaard. De kinderen konden op vele trampolines hun energie kwijt. Er kon gesprongen worden van trampoline naar trampoline of vanaf een trampoline rechtstreeks in een bak met schuimstukken. De kinderen hadden de grootste lol, maar zijn nu wel een beetje moe door al het gespring.

Copy_of_tussenregel
Whatsapp_image_2019-02-20_at_4.11.02_pm

Brandweer Opmeer

Een kijkje nemen achter de schermen bij de brandweer; hoe gaan ze daar nou eigenlijk te werk? Bij binnenkomst kregen de kinderen uitleg over alles wat met brand en de brandweer te maken heeft. De kinderen mochten zelf ook wat ervaring opdoen, want ze mochten helpen met een auto openknippen en zelfs de waterslang gebruiken. Als afsluiter werd er nog een rondje door de gemeente gereden met een echte brandweerwagen. Deze dag kon niet meer stuk voor de kinderen!

Copy_of_tussenregel
Img_0111

Apenkooien

Vandaag waren het niet de apen die aan touwen slingerden, maar de Gabberkinderen! Er werd over kasten geklommen, op de rekken geklauterd en over de bankjes gebalanceerd. De kinderen werden in twee groepen verdeeld en vervolgens werden er per ronde twee tikkers aangewezen die achter de rest van de groep aan moesten gaan. De groepen gingen om de beurt de zaal in zodat de andere groep even kon uitpuffen. Tussendoor werd er nog even genoten van een snoepje en een bekertje limonade.

Copy_of_tussenregel
Img_0228

Graffiti workshop

In de Weere was het vandaag erg druk. Niet één, niet twee, maar drie keer werd de activiteit graffiti vandaag gegeven. Iedereen kon zijn of haar creativiteit hier kwijt. Ieder kind kreeg een bord waarna ze een ontwerp voor een letter konden kiezen aan de hand van een aantal voorbeelden. De meeste kinderen kozen ervoor om de eerste letter van hun voornaam te gebruiken. Er waren allerlei verschillende kleuren en ideeën om het bord nog verder te versieren. De kunstwerken mochten na afloop mee naar huis worden genomen.

Copy_of_tussenregel
Dsc01329

Magische spa party

In Spanbroek was er vanmiddag een grote groep giechelende meisjes die allerlei verschillende activiteiten mochten doen in Fit & Relax. Ze werden heerlijk verwend met een gezichtsmaskertje en een voetenbad. Er werden prachtige teenslippers versierd met leuke lintjes en roosjes. Om de magische spa party af te sluiten werd er nog een rustigevende afsluiting gedaan in de dansruimte.

Copy_of_tussenregel
Img_20190220_134632

Bakkerij Bes

Het was weer smullen in de bakkerij van Bakker Bes. De kinderen mochten hun eigen taart versieren! Onder begeleiding van de ervaren bakker werden er heerlijke slagroomtaarten gemaakt. Druiven, mandarijntjes, maar ook spekjes en chocolaatjes mochten bovenop de taart worden gedaan. Na afloop mochten de kinderen de taarten lekker mee naar huis nemen om ze helemaal zelf op te eten.

Copy_of_tussenregel
Logo'sgabberweek

Gabberweek
De Weyver 8c
1718 MS
HOOGWOUD
T: 0226 - 355095
E: info@gabberweek.nl

Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.
Volg onsDeze nieuwsbrief is mogelijk gemaakt door M.E. Solutions.nl