Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven, klik dan hier.

Gabberweek
Gabberweekjournaal_

Gabberweek Journaal

Elke dag zijn er verslaggevers van de Gabberweekpers op stap om foto’s te maken en stukjes te schrijven. Ook wordt er gefilmd bij de activiteiten. Kent u iemand die geïnteresseerd is in de nieuwsbrief? Geef het aan via info@gabberweek.nl.
Ook wordt er elke dag een journaal gemaakt, dat kunt u zien in de nieuwsbrief van de Gabberweek, maar ook op Facebook en YouTube.

Het journaal van vrijdag vind je hier

Copy_of_tussenregel
Img_8419

Bedankt allemaal!

De Gabberweek is voorbij gevlogen! Wij willen graag iedereen ontzettend bedanken voor hun inzet en gezelligheid. Zonder alle deelnemers en vrijwilligers zou deze week niet mogelijk zijn geweest. Het was zonder twijfel weer een groot succes.

Copy_of_tussenregel
Dsc01513

Solderen en stroom

De laatste dag is vandaag voorbij gevlogen voor de kinderen bij Espeq. Vandaag leerden de kinderen meer over de werking van stroom en over solderen. De Gabbers mochten eerst zelf een stopcontactdoos maken, super cool en ook handig natuurlijk! Toen dat klaar was mochten de kinderen een poppetje maken van pvc buizen. Leuke decoratie voor in de kamer!

Copy_of_tussenregel
Img_0735

Stoomtrein

Een prachtig gezicht was het zeker weer bij de stoomtrein. De pers stond de trein vol lachende kinderen vandaag stiekem op te wachten in Wognum. Het avontuur begon in Hoorn, hier kregen ze uitleg van de machinist en daarna mochten de Gabbers de trein in stappen. Van Hoorn naar Wognum en weer terug.

Copy_of_tussenregel
_mg_3496

Judo

Tijdens de judo hebben de kinderen een sportieve workshop gekregen en de beginselen van judo geleerd. De deelnemers gingen rondrennen, hebben zelfverdediging geoefend, de gaafste moves geleerd en super leuke spelletjes gespeeld! Conditie genoeg bij judovereniging Hikiwake!

Copy_of_tussenregel
Img_3528

Tafeltennis

Tafeltennis is een sport waarbij twee of vier spelers een balletje met een batje heen en weer slaan over een tafel. Het doel van dit spel is de bal over het net te slaan op de tafelhelft van de tegenstander, op zo’n manier dat deze de bal niet kan terugslaan. Goede ogen en een slimme tactiek is hier zeker nodig! Niet alleen mochten de Gabbers hier tafeltennissen, maar later kwamen ook nog de echte tennisrackets tevoorschijn.

Copy_of_tussenregel
_mg_3554

Bootcamp

Rennen, vliegen, springen, vallen en opstaan. Bij de bootcamp hebben we ons uithoudingsvermogen eens flink getest. Buiten werd er gerend en binnen werd het lijnen spel gespeeld, waar we fanatiek en slim moesten denken. Behendigheid is hier zeker van toepassing!

Copy_of_tussenregel
Logos_gabberweek-1.1

Gabberweek
De Weyver 8c
1718 MS
HOOGWOUD
T: 0226 - 355095
E: info@gabberweek.nl

Klik hier als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.
Volg onsDeze nieuwsbrief is mogelijk gemaakt door M.E. Solutions.nl